Svorio kategorijoje iki 85 kilogramų L. Adomaitis aiškia persvara įveikė italą Vincezo Sibilijų (8:0) bei Amerą Hrustanovičių (7:1) iš Austrijos bei pateko į finalą. Lemiamoje imtyje buvęs joniškietis nusileido žiūrovų palaikomam prancūzui Sambai Diongui (3:6).

Burtų valia M. Mizgaitis (130 kg) pirmajame rate buvo laisvas ir iškart pateko į pusfinalį, kur įveikė japoną Hirotakę Tsudą (8:1). Deja, kovoje dėl aukso lietuvis pralaimėjo gruzinui Jakobiui Kadžajai.

Turnyras nesėkmingai susiklostė Juliui Matuzevičiui. Svorio kategorijoje iki 80 kg jaunasis atletas pralaimėjo gruzinui Georgijui Cirekidzei ir serbui Dragutinui Dukičiui.

Turnyras nepasižymėjo dalyvių gausa, tačiau rinktinės treneris Mindaugas Ežerskis šio fakto nesureikšmino.

„Šis turnyras niekad nebuvo labai populiarus. Nors organizatoriai ir padarė „Grand Prix“ lygio, vis tiek nesuveikė. Po trijų savaičių Vengrijos „Grand Prix“ turnyre tikrai bus kitoks vaizdas. Tačiau tokie turnyrai yra tik tarpinės stotelė pakeliui į tikslą – pasaulio ir Europos čempionatus. Juose sprendžiam savo problemas, stebim varžovus, laikom ranką ant pulso“, – dėstė M. Ežerskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)