Spalio 6-8 d. olimpiniame 50 m baseine dėl apdovanojimų taip pat grumsis Danas Rapšys, Andrius Šidlauskas, praėjusiais metais Lietuvos pilietybę gavęs Saverio Vitas Multinas, kuris užaugo Šveicarijoje, išeivių iš Lietuvos šeimoje.

Tuo metu praėjusių metų bronzinę Europos pirmenybių prizininkę Kotryną Teterevkovą keičia Agnė Šeleikaitė.

21-erių vilnietė nuo rudens treniruojasi JAV, kur prisijungė prie Indianos universiteto plaukikų komandos, kurioje yra ir olimpiniais bei pasaulio čempionai Lilly King, Cody Milleris. Nors K. Teterevkova planavo startuoti pasaulio taurės varžybose, galiausiai nutarė, jog kelionės per Atlantą jai neišeis į naudą ir susitelkė ties pasiruošimu kitų metų Paryžiaus olimpinėms žaidynėms.

Šio sezono pasaulio taurės varžybos susidės iš trijų etapų. Po starto Berlyne spalio 13-15 d. plaukikai rungsis Atėnuose (Graikija), o spalio 20-22 d. dar kartą susitiks Budapešte (Vengrija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją