„Dažniausiai su mama keliaujame dviese, todėl labai smagu sutikti sportininkus iš Lietuvos“, – sakė ji.

Tiesa, Krokuvoje sportininkų keliai išsiskyrė – penkiakovininkai ir fechtuotojai pasuko į tame pačiame mieste esantį sportininkų kaimelį, o 16-metė D. Banevič su mama išvyko į Naująjį Sončą. Už pusantros valandos nuo Krokuvos, pasienyje su Slovakija esančiame miestelyje pirmadienį prasidės breiko varžybos.

„Graži vieta, arti namų. Džiaugiuosi, kad nereikėjo važiuoti į Japoniją ar Braziliją. Geriau negali būti. Sąlygos taip pat geros. Norint laimėti pirmą vietą nereikia gyventi 5 žvaigždučių viešbutyje“, – kalbėjo sportininkė.

Europos žaidynių breiko atrankos varžybos vyks pirmadienį, o finalo kovos – antradienį „Strzelecki” parke, pačioje miesto širdyje. Parke po stogu įrengtas amfiteatras, talpinantis 3 tūkst. žiūrovų.

Sportininkės kovos ne tik dėl Europos žaidynių aukso medalio, bet ir dėl olimpinio kelialapio. Jis atiteks čempionei.

„Šiandien treniruotėje šiek tiek prasijudinau, pasikartojau judesius. Bet juk paskutinėmis dienomis nieko nebepakeisi, kiek esi pasiruošęs, tiek. Aš esu pasiruošusi. Prieš varžybas ramiai praleisiu laiką, bandysiu susikoncentruoti ir nusiteikti, kad viskas bus gerai“, – kalbėjo sportininkė.

Pirmoji lietuvės kova vyks pirmadienį 18:28 val. Lietuvos laiku.

Dominika Banevič - Bgirl Nicka (Mindaugas Bružas, LSŠF)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją