5-ą reitingą turnyre turinčios 21-erių Lietuvos paplūdimio tinklininkės šeštadienį 2-1 (21:17, 18:21, 15:6) nugalėjo norveges Ingrid Lundę ir Odą Johannę Ulveseth (7 reitingas) ir pateko tarp aštuonių pajėgiausių porų.

„Šios rungtynės absoliučiai yra Monikos, todėl kad ji su savo padavimais išdarinėjo stebuklus. Padavimai buvo aukščiausio lygio. Džiaugiuosi, kad žaidžiu poroje kartu su ja, o ne prieš ją, – po susitikimo sakė I. Dumbauskaitė. – Antrajame sete pridarėme daug kvailų klaidų. Buvo šiek tiek jaudulio. Trečiajame sete sau pasakėme, kad tai mūsų namai, mūsų sirgaliai. Pradėjome kovoti viena už kitą ir rezultatas buvo toks, kad norvegės nieko nebegalėjo padaryti. Kai mes žaidžiame kaip tikra komanda, tai galime prieš daug ką laimėti“.

Šeštadienio kovos Vilniuje vyksta sudėtingomis oro sąlygomis – lauke stiprus vėjas, o oro temperatūra vos perkopia 10 laipsnių.

„Tokiame šaltyje kaip šiandien tikriausiai dar nesame žaidusios, bet oro nepasirinksi. Tikimės, kad pateksime į pusfinalį, o sekmadienį bus šilčiau“, – pridūrė I. Dumbauskaitė.

I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė dėl patekimo tarp šešių stipriausių porų kovos su baltarusėmis Viktorija Šalajevskaja ir Viktorija Siakretava (9).

Dėl patekimo į pusfinalį kovos ir 19-metės lietuvės Urtė Andriukaitytė bei Irina Zobnina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)