29-os pagal reitingą lietuvės per 32 minutes 0:2 (11:21, 14:21) turėjo pripažinti antrą pergalę iškovojusių bei vietą atkrintamose varžybose užsitikrinusių argentiniečiu Anos Gallay ir Georginos Klug (13 reitingas) pranašumą.

Lemiamą mačą dėl trečios vietos grupėje I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė žaidė su pergalės džiaugsmo iki tol taip pat nepatyrusiomis meksikietėmis Candelas Bibiana ir Martha Revuelta (20 reitingas), kurios per 36 minutes 0:2 (16:21, 20:22) nusileido ketvirtoms pagal skirstymą brazilėms Mariai Clarai Salgado Rufino ir Carolinai Solberg Salgado.

Mūsiškės per 33 minutes 0:2 (19:21, 17:21) pripažino varžovių, kurios grupėje užėmė trečią vietą, pranašumą ir pasitraukė iš varžybų.

Šios grupės nugalėtojomis tapo bei vietą aštuntfinalyje iš karto užsitikrino argentinietės A. Gallay ir Georgina Klug, lemiamame mače per 43 minutes 2:0 (21:19, 24:22) privertusios pasiduoti antrą vietą užėmusių brazilių porą - M. C. Salgado Rufino ir C. Solberg Salgado.

Aštuonių grupių nugalėtojos iškart užsitikrins vietas turnyro aštuntfinalyje, o antrą-trečią vietas užėmusios tinklininkių poros pateko į atkrintamas varžybas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)