Penktadienį C. McGregoras socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė, jog kita jo kova bus prieš legendinį boksininką Manny Pacquiao.

Airis pridūrė, kad kova įvyks Artimuosiuose Rytuose.

Po šio pareiškimo C. McGregoro vadybininkas Audie Attaras patvirtino, kad kalbos su M. Pacquiao tikrai vyksta. Kova gali įvykti artėjantį gruodį arba sausį.

Buvęs UFC pasaulio čempionas vienintelį kartą bokso ringe kovėsi 2017 metais, kai itin didelio ažiotažo sulaukusioje akistatoje nusileido buvusiam M. Pacquaio varžovui Floydui Mayweatheriui.

M. Pacquiao yra vienas sėkmingiausių visų laikų boksininkų. Filipinietis yra tapęs aštuonių skirtingų kategorijų pasaulio čempionu.

Aktyviai Filipinų politikoje dalyvaujantis 41-erių boksininkas šiuo metu yra WBA pusvidutinio svorio kategorijos čempionas.

Šį titulą M. Pacquiao iškovojo pernai įveikdamas Keithą Thurmaną.

C. McGregoro vadybininkas atskleidė, kad po kovos su M. Pacquaio jo klientas gali sugrįžti į UFC. Tai turėtų įvykti 2021 metų eigoje.

Potencialūs 32-ejų atleto oponentai – Tony Fergusonas, Diego Sanchezas ir Justinas Gaethje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)