Pirmojo kėlinio metu svečiai buvo aktyvesni, bet vilniečiai gana sėkmingai tvarkėsi su jų atakomis. Visgi, vieną įvartį „Zemgale/LBTU“ pelnė, kai pasižymėjo Rinaldas Vutkevičsas (05:14, rez. perd. Eimantas Noreika, Daniilas Andrejevas).

Po pirmosios pertraukos latvių klubas vis dažniau leido laiką prie „7bet-Hockey Punks“ vartų, bet per dvidešimt žaidimo minučių abi komandos pelnė po vieną įvartį. „Zemgale/LBTU“ gretose tikslus buvo Gatis Gricinskis (24:06, rez. perd. Danielis Andersonas), o šeimininkų daugumą realizavo iš arti ritulį į vartus pasiuntęs Ernestas Trukšnys (32:56, rez. perd. Aivaras Bendžius, Magnusas Jakobsonas).

Vos prasidėjus trečiajam kėliniui „7bet-Hockey Punks“ turėjo puikią galimybę išlyginti rezultatą, bet jiems pritrūko tikslumo, o latviai nusprendė nebejuokauti ir netrukus po sumaišties prie vilniečių vartų pasižymėjo „Zemgale/LBTU“ naujokas iš Lietuvos Eimantas Noreika (41:13, rez. perd. Kristapas Rokis).

Rungtynėms artėjant prie pabaigos tikslūs buvo ir Renarto Džerodo Alksnio (52:17, rez. perd. Kristeris Vitolinšas, R. Vutkevičsas) bei R. Vutkevičsas (54:44, rez. perd. Robertas Andersonas).

Po rungtynių „7bet-Hockey Punks“ kapitonas Rokas Bacevičius teigė, jog rungtynių rezultatas ne visiškai atspindi jų eigą.

„Buvo sunkios ir greitos rungtynės. Turėjome galimybę pasitikrinti jėgas su praėjusio sezono čempionais. Tokių rungtynių mums reikėjo, kad įsivažiuotume į patį čempionato tempą. Dvikova buvo sunki, bet rezultatas neatspingi jos eigos, nes mums sekėsi gana neblogai“, - kalbėjo komandos kapitonas.

OHL Baltijos čempionate Lietuvos klubai į kovą sugrįš jau šeštadienį, kai Kaune į dvikovą stos „Kaunas City“ ir „Airwell Energijos“ atstovai.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją