Kaunietės po sunkaus pirmojo seto antrajame užtikrintai pranoko varžoves ir atsidūrė per žingsnį nuo pergalės. Vis dėlto, savo sirgalių palaikomos estės trečiajame ir ketvirtajame setuose įrodė savo pranašumą ir nugalėtojos sprendėsi lemiamame – penktajame – sete.

Jame „TTU-Tradehouse“ klubas pirmavo 10:7 ir atrodė, kad jau nebepaleis pergalės iš savo rankų, tačiau kovingosios „Heksos-ASU“ merginos pademonstravo charakterį ir išplėšė fantastišką pergalę.

Nugalėtojoms 20 taškų pelnė Julija Molodcova, 15 – Viltė Makauskaitė, 11 – Urtė Andriukaitytė, 10 – Karolina Uvarovaitė, 8 – Rūta Staniulytė, 7 – Oksana Rusnačenko.

Finale sekmadienį kaunietės žais su nugalėtojos titulą ginančia „Kohila“ (Estija) komanda.

Lietuvos čempionė Jonavos „Achemos-KKSC“ ekipa pusfinalyje dėl 5-8 vietų 0:3 (17:25, 13:25, 18:25) pralaimėjo Rygos „Zeltaleja-MSG“ (Latvija) ekipai.

Jonavos klubui 9 taškus pelnė Rosita Nevulytė, 6 – Gintarė Stauskytė, po 5 – Agnė Vaičiulytė ir Gintarė Mackevičiūtė.

Dėl septintosios vietos jonaviškės žais su Talino universiteto (Estija) ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)