- Po reabilitacijos jau grįžo puolėjas Konstantinas Isaevas?

- Taip, esu geros nuomonės apie šį žaidėją, tačiau nerimauju dėl jo peties, tad apie geriausią jo būklę kol kas dar kalbėti anksti. Labai tikimės, kad Konstantinas galės padėti komandai per ateinančias rungtynes.

- Įvardinkite komandos žaidėjų penketus?

- Kalbant apie puolėjus, pirmame penkete liko Nikulinas, Rybakovas, Cukanovas. Antrame penkete treniruojasi Rejžekas, Novikovas, Šerbatiukas. Trečiame kartu su Zonenbergu treniruojasi krašto puolėjai Bizajevas ir Konovalovas. Ketvirtame penkete kol kas žaidžia tik Sadauskas ir Isajevas. Gaila, tačiau nedidelę traumą turi Fiščevas, tačiau esu tikras, kad jis greitai pasveiks.

Gynėjų poros yra tokios: Burzala-Rastenis, Taurinis-Wilhelmas, Boicovas-Grišatovas. Taip pat greitu metu laukiam sugrįžtančio Artūro Rybakovo. Vartininkai - Kuzminas ir Luley abu sveiki ir treniruojasi įprastu režimu.

- Ar ruošiate taktinių siurprizų būsimam varžovui?

- Svarbiausia, kad gerai pasiruoštume būsimai kovai. Kiekvienas iš likusių šešių susitikimų labai svarbus ir turės didelės įtakos galutiniam reguliaraus sezono rezultatui. Būsimos rungtynės taps ir svarbiu jėgų išbandymu, nes jei pateksime į atkrintamas varžybas, teks žaisti su stipresniais varžovais.

Primename, kad paskutines šešerias reguliaraus MHL sezono rungtynes HC „Baltica“ žais išvykoje. Vasario 2, 3 d. 13 val. Latvijoje „Baltica“susitiks su „Metalurgs“ ekipa. Vasario 13, 14 d. 17 val. Rusijoje žais su „Dmitrov“ komanda, o vasario 16, 17 d. 13 val. taip pat Rusijoje susitiks su „Zelenograd“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją