Antrose namų rungtynėse su varžovu iš Rusijos, „Balticos“ vartus vėl gynė Vladislavas Kuzminas. Pirmo kėlinio pradžioje žaidimas buvo apylygis, tačiau jau 4-ą minutę svečiams greitą įvartį pelnė „Artūras Ganzvindas (0:1). 17-ą minutę po tikslaus A. Vernyjo ir S. Aksionovo perdavimų, antrą kartą ritulį į „Balticos“ vartus pasiuntė A. Ganzvindas (0:2).

Antro kėlinio pradžioje iniciatyvą perėmė „Baltica“. 24-ą minutę po E. Rybakovo ir D. Bizajevo perdavimų, ritulį į vartus pasiuntė „Balticos“ puolėjas Vladislavas Nikulinas (1:2). 33-ą minutę Dmitrijus Puškariovas vėl padidino svečių persvarą (1:3).

Trečio kėlinio pradžioje, esant lygiam žaidėjų skaičiui aikštėje, „Ogi“ pelno dar vieną įvartį. Po D. Vdovino ir A. Samarino perdavimų, ritulį į „Balticos“ vartus pasiuntė Ivanas Majiorovas (1:4). Svečiai ilgai nesidžiaugia, nes vos po minutės Lietuvos komanda atsako tuo pačiu. Po tikslių A. Fiščevo ir A. Cukanovo perdavimų, puikų įvartį pelnė „Balticos“ puolėjas Borisas Rejžekas (2:4). Kiek vėliau, 2 minutėnis baudžiami T. Taurinis, T. Wilhelmas ir O. Burzala, o varžovai pasinaudojo žaidėjų persvara aikštėje ir po S. Aksioniovo bei V. Charlamovo perdavimų įvartį pelnė gynėjas Artiomas Makrickis (2:5). Svečiai švenčia įtikinamą pergalę.

Įvarčiai:

„Ogi“: 4 min. A. Ganzvind – 0:1;
„Ogi“: 17 min. A. Ganzvind – 0:2;
„Baltica“: 24 min. V. Nikulin – 1:2;
„Ogi“: 33 min. D. Puškariov – 1:3;
„Ogi“: 43 min. I. Majiorov – 1:4;
„Baltica“: 44 min. B. Rejžek – 2:4;
„Ogi“: 48 min. A. Makrickij – 2:5.

Baudos minutės: 20:12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)