M. O. Freimaniui uždavėme keletą klausimų.

- Kodėl tave pakrikštijo dviem vardais (Martinu ir Oskaru)?

- Turiu du vardus, nes mano mama norėjo mane pavadinti Martinu, o močiutei patiko Oskaro vardas, tad galiausiai gavau abu vardus. Martinas yra pirmas mano vardas, tačiau visi mane kažkodėl vadina Oskaru.

- Kada pradėjai žaisti ledo ritulį?

- Kaip ir dauguma, ledo rituliu susidomėjau būdamas maždaug šešerių.

- Kodėl pasirinkai gynėjo poziciją, ar esi žaidęs ir kitose?

- Nuo pradžių žaidžiau kaip gynėjas, nors kelis kartus esu bandęs žaisti puolėjo pozicijoje. Tačiau manau, kad geriausias ir naudingiausias esu gynėjo pozicijoje.

- Kur žaidei praėjusį sezoną?

- Kaip ir nemažai dabartinių komandos draugų, rungtyniavau Latvijoje, Liepojos „Metalurgs“ ekipoje (MHL B).

- Kodėl pasirinkai žaidimo numerį 5? Jis tau kažką reiškia?

- Taip, jis man reiškia labai daug, tačiau tai - paslaptis. Galiu pasakyti tik tiek, kad jis man neša sėkmę.

- Kurios rungtynėse „Balticoje“ tau įsiminė labiausiai?

- Pirmos šio sezono rungtynės su Kišiniova „Platina-Kišiniov“ ekipa. Tai man buvo pirmos rungtynės šioje komandoje, o žaidėme prieš Moldovos ekipą, kurioje netrūko mano buvusių komandos draugų iš Liepojos. Tad buvo tikrai įdomu. Atidarymo šventė, lazerių šou, aistruolių minia – visa tai man buvo nauja. Buvo be galo smagu, kai atsilikdami 1:3, nugalėjome varžovą 7:4. Esu be galo dėkingas komandos fanams, kurių palaikymą tikrai jaučiau.

- Ar turi geriausią draugą komandoje?

- Vieno išskirti negalėčiau, tačiau geriausiai sutariu su savo penketo žaidėjais: S. Šostaku, L. Mazuru-Mago, L. Rimjaniu ir V. Freijiu.

- Kokius tikslus sau keli šiame sezone, ką norėtum pasiekti?

- Norėčiau tapti geriausiu gynėju komandoje. Žinoma, norėčiau atskleisti geriausias savo puses, kad kitą sezoną galėčiau žaisti dar aukštesniame lygyje. Dar norėčiau tobulinti savo techniką ir čiuožimą bei padėti komandai patekti į atkrintamas varžybas.

- Ar turi svajonę?

- Mano svajonės ir tikslai tie patys – žaisti kuo aukštesnio lygio komandoje, tobulėti ir neprarasti geros reputacijos šeimoje bei sukurti visavertę savo šeimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją