Šeštadienį FLC Vilnius „UV“ ir Vilniaus „Vilkai“ tarpusavyje sužaidė draugiškas rungtynes, o Vilniaus „Ardas“ ir Vilniaus „Andajus“ tarpusavio rungtynėmis pradėjo Lietuvos II-o čempionato II-o rato varžybas.

Draugiškas rungtynes aiškia persvara 8:2 (3:0,3:1,2:1) laimėjo praėjusių metų čempionai - FLC Vilnius „UV“. Sėkmingai pasirodę neseniai pasibaigusiame Baltarusijos čempionate, „Vienuoliai“ ir Alytuje demonstravo gražų žaidimą, savo persvarą įtvirtindami ne vienu įvarčiu.

„Ardo“ ir „Andajaus“ rungtynėse tikėtasi išvysti atkaklią kovą, nes pirmo rato tarpusavio rungtynes, tik po labai atkaklios kovos, buvo laimėjęs „Andajus“ 7:6.

Šį kartą „Andajus“ buvo akivaizdžiai pranašesnis už savo priešininkus, laimėdamas susitikimą net 13:1 (3:1,5:0,5:0). „Andajaus“ žaidėjai buvo greitesni visose aikštelės vietose , tiek puolant, tiek ginantis. Komanda pirmą rungtynių įvartį pelnė jau 18-ą rungtynių sekundę.

„Andajui“ T. Toločka ir R. Bačkys pelnė po 4, N. Baliūtis – 3, Ž. Acus ir E. Malachovskis – po 1 įvartį.

Vienintelį „Ardo“ įvartį pelnė A. Beinorovičius, realizavęs vieno žaidėjo persvarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)