Vokietijos 4x400 m bėgimo estafetės narė A. Schmidt išvyko į Tokijo žaidynes, tačiau ten tenkinosi tik atsarginės vaidmeniu ir veiksmą stadione stebėjo iš žiūrovų tribūnos. Svajonė startuoti olimpinėse žaidynėse atidedama trejiems metams.

Nuotaiką lengvaatletei pakėlė žinia, kad ji kviečiama Milane dalyvauti madų titano „Hugo Boss“ kolekcijos pristatyme. Žiniasklaidoje dažnai „seksualiausia pasaulio atlete“ vadinamai A. Schmidt tai – nauja ir intriguojanti patirtis, rašo sport1.de.

„Esu labai sujaudinta. Tai išties ypatinga proga, – socialiniuose tinkluose rašė sportininkė, „Instagram“ turinti 2,4 mln. sekėjų armiją. – Aš pati vis dar negaliu tuo patikėti. Tai išties yra nedidelė svajonė, kuri išsipildys mano gyvenime“.

Modelio darbas bėgikei nėra naujas, tačiau mados metropolyje Milane ji žengs ant naujos žemės:

„Reikėtų pasakyti, kad aš apskritai neturiu jokios patirties ant podiumo, todėl labai jaudinuosi, kaip man visa tai pavyks. Nepaisant visko, labai džiaugiuosi tokiu suteiktu šansu“.

Vis dėlto bėgimo takelio vokietė nesiruošia visam laikui keisti į podiumą. Jei Tokijuje ji komandoje tenkinosi atsarginės vaidmeniu, tai 2024 metais Paryžiuje viliasi, kad situacija bus visiškai kitokia.

„Man patinka, kad galiu kartais žengti ir į madų pasaulį. Dabar kaip tik turiu ir galimybę tarp treniruočių skirti laiko tokiai išvykai ir iššūkiui. Tačiau pirmenybę teikiu sportui“, – neabejojo ji.

A. Schmidt prisipažino, kad gavo ir garsaus žurnalo „Playboy“ pasiūlymą fotosesijai, tačiau jį ilgai nedvejojusi atmetė. „Tai – ne man. Čia geriau užleisiu savo vietą kitoms“, – teigė sportininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)