Pirmenybes ketinta rengti 2021 metų liepos 16 – rugpjūčio 1 dienomis. Tačiau metams atidėjus Tokijo olimpines žaidynes, reaguoti privalėjo ir FINA.

Jau patvirtintos naujos čempionato datos: gegužės 13-29 d.

Primename, kad dėl koronaviruso pandemijos atidėjus Tokijo olimpines žaidynes, iš 2021-ųjų į 2022-uosius perkeltas ir pasaulio lengvosios atletikos čempionatas, Europos krepšinio pirmenybės.

Tuo metu Europos plaukimo lyga (LEN) pranešė atšaukianti visus šiemet turėjusius įvykti Europos jaunimo čempionatus. Vasarą jaunieji plaukikai planavo varžytis Aberdyne, šuolininkai į vandenį – Edinburge, dailiojo plaukimo atstovai tikėjosi pasirodyti Maltoje, atviro vandens plaukikai – Prancūzijoje, o vandensvydininkai – Romoje ir Vole.

LEN tikisi jaunimo čempionatus sugrąžinti 2021 metais. Be to, LEN techniniai komitetai jau rengia pasiūlymus, kaip tų amžiaus grupių sportininkai, kurie prarado galimybę varžytis šių metų čempionatuose, galėtų turėti teisę sudalyvauti juose kitais metais.

Artimiausiomis savaitėmis LEN biuras svarstys, kada Budapešte turėtų vykti Europos vandens sporto šakų čempionatas. Pranešama, kad čempionatas, kuris jau buvo nukeltas į šių metų rugpjūtį, greičiausiai bus taip pat pavėlintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)