„Džiaugiamės sulaukę golfo entuziastų iš visos Lietuvos, kurie tobulėja ir kaskart pasirodo vis geriau. Matosi, jog žaidėjai yra motyvuoti ir atsakingai žiūri į dalyvavimą turnyre - jie žino, kad nuo to priklauso jų bendras reitingas ir galimybė laimėti pagrindinį prizą“, - sako „Vilkės“ golfo klubo direktorius Virginijus Dovidavičius.

Turnyro dalyviai varžėsi trijose kategorijose, taip pat buvo įsteigtos dvi nominacijos – tolimiausio smūgio ir artimiausio smūgio iki duobutės. Vyrai žaidė pagal „stroke net“ formatą, moterys – „stableford“.

Stipriausioje vyrų kategorijoje (HCP ≤ 18,0) pirmąją vietą užėmė Donatas Puodžiukynas (78 smūgiai). Moterų kategorijoje, kurių HCP ≤ 36,0, triumfavo Jūratė Jazbutienė („stableford“ 27). Antrojoje vyrų kategorijoje, kurioje dalyvavo golfo žaidėjai, kurių HCP ≤ 18,0 ir 18,1–36,0, pagrindinį prizą laimėjo Albertas Klybas (70 smūgių).

Tolimiausio smūgio nominacijos atiteko Monikai Rimdeikaitei ir Kristupui Pajedai, o artimiausio smūgo iki duobutės nominacija - Remigijui Savickui.

„Kiekvienas turnyras leidžia vis labiau įsitikinti, jog golfo kultūros lygis Lietuvoje sparčiai kyla - dalyvavimas golfo turnyruose žaidėjams tampa ne tik galimybe pasikelti savo reitingus ir įgyti daugiau patirties, bet taip pat gerai praleisti laiką gamtoje su šeima ar draugais“,- sako V. Dovidavičius.

Iki rugsėjo mėn. vyksiantį „Lietuvos ryto“ golfo turą sudaro penki golfo turnyrai. Iš kiekvieno golfo turnyro žaidėjai gauna tam tikrą taškų kiekį, pagal kurį yra reitinguojami bendroje turo klasifikacijoje. Po visų turnyrų paaiškės 30 geriausių žaidėjų vyrų ir 10 moterų, kurie bus pakviesti dalyvauti finaliniame turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją