Pirma vieta „Audi“ turnyro HCP (handicap'o) grupėje nuo 0 iki 16, smūgio žaidime (Stroke Play Net) atiteko M. Vaičiui.

Antras buvo G. Markevičius (69 smūgiai), o trečias liko Juozapas Budrikis (71).

LGF antro reitingo turnyro pirmą vietą užėmė G. Markevičius (81 smūgis), aplenkęs J. Budrikį (82) ir Ričardą Maculevičių (82).

„Audi“ turnyre žaidė 14 moterų. Geriausiai sekėsi iš pajūrio atvykusioms žaidėjoms. Reitingo turnyro (Stroke Play Gross) pirmą vietą iškovojo klaipėdietė Jolanta Zabarauskienė (94 smūgiai). Antra čia buvo vilnietė Ainė Martinkėnaitė (95), o trečia liko Inga Česnakienė (100) iš uostamiesčio.

Klaipėdietėms atiteko ir prizinės vietos grupėje HCP (handicap'as) nuo 0 iki 28, smūgio žaidime (Stroke Play Net). Pirmą vietą čia laimėjo J. Zabarauskienė (61 smūgis), antrą - I. Česnakienė (67), o trečią - Džeralda Kondratienė (69).

Vyrų grupėje HCP (handicap'as) nuo 16,1 iki 28, smūgio žaidime (Stroke Play Net) pirma vieta atiteko R. Maculevičiui (59 smūgiai), antra - Tadui Krasaičiui (63), o trečia - Igoriui Leontjevui (69).

Grupėje HCP (handicap'as) nuo 28,1 iki 36+ (Stableford) pirmą vietą su 43 taškų rezultatu iškovojo Vytautas Zaueras. Antra vieta atiteko Simonui Žilinskui (42 tšk.), o trečia - Remigijui Majauskui (35).

LGF įsteigė specialų prizą jauniausiam turnyro žaidėjui, kuris atiteko 10-mečiui Michailui Martynovui.

„Jaunimas tobulėja ir džiugina tikrai gerais rezultatais. Turnyruose dalyvauja vis jaunesni golfo mėgėjai, metantys tikrą iššūkį ilgiau žaidžiantiems vyresniems žaidėjams. Norėdami juos paskatinti, įsteigėme ir specialų prizą“, - antro reitingo turnyro apdovanojimų ceremonijoje kalbėjo LGF prezidentas Rolandas Dovidaitis.

Nors oro sąlygos buvo palankios, ne visi dalyviai baigė varžybas. Du žaidėjai buvo diskvalifikuoti, vienas po žaidimo negrąžino savo rezultatų kortelės, o pora turnyro dalyvių nebaigė kovos dėl traumų.

Kitas LGF reitingo turnyras vyks kitą šeštadienį (birželio 2-ą d.), „National Golf Resort“ klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją