Praėjusiais metais maratone dalyvavo 150 įvairaus amžiaus krepšininkų. Šiemet SKM suvienys jėgas su naujais bičiuliais – „Danske Bank Vilniaus maratonu“.

„Krepšinio maratono 2014“ dalyviai turės galimybę rungtis trijuose skirtinguose maratonuose. Patiems mažiausiems oranžinio kamuolio mylėtojams SKM surengs mažąjį maratoną, kuriame bėgti ir varytis kamuolį reikės 350 metrų.

Vyresniesiems krepšininkams teks kur kas labiau paprakaituoti – varydamiesi kamuolį Gedimino prospektu jie turės įveikti 1 kilometro atstumą. Tiek didžiajame, tiek mažajame maratonuose galės dalyvauti visi norintys.

„Krepšinio maratonas 2014“ bus ne tik puiki pramoga įvairaus amžiaus krepšinio entuziastams, bet ir visiems didžiausios Lietuvoje krepšinio mokyklos auklėtiniams – jaunieji sportininkai taip pasitiks naująjį sezoną.

Šio renginio metu SKM nariai išbandys jėgas komandiniame maratone. Šioje rungtyje varžysis ne tik moksleiviai, bet ir jų treneriai bei tėveliai.

SKM kartu su „Danske Bank Vilniaus maratonu“ dalyviams žada surengti neįtikėtiną renginį, kuriame reikės išlieti ne vieną prakaito lašą, tačiau bus verta – dalyvių laukia šaunūs prizai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją