Pirmame susitikime šeimininkams 17 taškų pelnė Robertas Juchnevičius, 15 - Stasis Leščinskas, 14 - Jonas Rakickas, 11 - Dmitrijus Šlomina, 10 - Artūras Vincelovičius. Antrose rungtynėse išsiskyrė R. Juchnevičius (16 tšk.) ir A. Vincelovičius (12 tšk.).

„Flamingo Volley-SM Tauro“ klubo treneris Vasilijus Burakinskis džiaugėsi dar vienu ne tuščiu savaitgaliu ir gera kova su lyderiais.

„Džiugina tai, kad mums pavyko kovoti. Nebuvo itin svarbu, ar laimėjome, ar pralaimėjome. Svarbu, kad stengėmės sudėtingose situacijose, o ne buvome nusiteikę pralaimėti. Tai teikia vilčių ateičiai. Apskritai šį savaitgalį vertinu teigiamai, vėl iškovojome taškų. Pas mus daug jaunų žmonių, todėl mūsų tikslas šiame sezone yra tai, kad kiekvienas savaitgalis duotų mums naudos. Džiugina, kad jauni vaikinai stengiasi“, - pasakojo V. Burakinskis.

Po pirmų rungtynių Vilniaus ekipa atsisveikino su diagonaliniu puolėju Edvinu Vaškeliu. Pasak trenerio, būtent ši pozicija šiuo metu yra opiausia.

„Galite įsivaizduoti krepšinio komandą, kurioje nėra vidurio puolėjo. Jai tikrai nebūtų lengva. Mūsų situacija su diagonalinio puolėjo pozicija yra analogiška. Neturime žmogaus, kuris atliktų savo funkciją. Kai komanda pradeda buksuoti, sunku yra kažką pakeisti“, - pridūrė treneris.

Pasak V. Burakinskio, jeigu viskas įvyks pagal planą, sostinės ekipą šio mėnesio gale papildys naujas žaidėjas iš užsienio.

12 taškų surinkusi „Flamingo Volley-SM Tauro“ ekipa turnyro lentelėje tarp 12 komandų užima devintą vietą.

Tai buvo paskutinės vilniečių rungtynes šiais metais. Kitas rungtynes Vilniaus klubas žais sausio 2 dieną išvykoje su Jėkabpilio „SK Luši“ (Latvija) ekipa.

Moterų čempionate Lietuvos komandos su latvėmis dalinosi po pergalę

Baltijos moterų tinklinio čempionate Lietuvos komandos priėmė viešnias iš Latvijos. Praėjusio sezono vicečempionė Jonavos „Achemos-KKSC“ komanda 3:0 (25:20, 25:17, 25:19) įveikė Daugpilio „miLATss“ klubą, bet 0:3 (16:25, 20:25, 26:28) nusileido Jelgavos LU ekipai.

Kauno „Heksos-ASU“ tinklininkės „miLATss“ komandą nugalėjo 3:0 (25:16, 25:12, 25:21), o Jelgavos ekipai nusileido 1:3 (20:25, 26:28, 25:20, 20:25).

14 taškų surinkusi Jonavos ekipa turnyro lentelėje užima šeštą vietą, o Kauno ekipa (12 tšk.) yra septinta. Čempionate pirmauja „Kohila“ (Estija, 24 tšk.) tinklininkės.

Kitą savaitgalį Lietuvos komandos svečiuose žais su Estijos ekipomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją