Net dviejuose ringuose tris dienas vykusiame čempionate pagirtinai pasirodė sportininkai iš Moldovos, Baltarusijos ir Lietuvos, laimėję didžiąją dalį savo dvikovų.

Nors tai buvo mėgėjų varžybos, atvykę ekspertai kovų lygį įvertino kaip itin aukštą. Tarp dalyvių buvo ir Amsterdame besitreniruojantis ukrainietis Arturas Kyšenka, esantis ketvirtoje vidutinio svorio pasaulio kikbokso reitingo vietoje.

Publika išvydo ir visiems jau puikiai pažįstamą Sergejų „Kuvaldą“ Maslobojevą – pasaulio kikbokso čempioną, daugiausiai titulų surinkusį Lietuvos kovotoją. S. Maslobojevas šįkart dalyvavo ir kaip treneris, ir kaip kovotojas.

„Visada su pačiu didžiausiu malonumu ruošiuosi mėgėjų varžyboms. Daug kartų esu minėjęs, jog čia sportininkai susirenka ne kažką kažkam įrodyti, o tiesiog nugalėti. Kaip ir galima buvo tikėtis, dvikovos šiame čempionate buvo aršios ir įtemptos. Ypač džiugu, jog susirinkę žiūrovai liko patenkinti renginiu, o lietuviai sportininkai galėjo įgauti naudingos patirties rungdamiesi su įvairaus kovos stiliaus užsieniečiais. Čempionatas sutvirtino senas ir užmezgė naujas pažintis. Tikiu, kad būtent čia prasidėjo ne vienos būsimos žvaigždės kelias“, - teigė S. Maslobojevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)