Rusijos naujienų agentūros skelbia, kad 37-erių N. Ivanovas sulaikytas iki kitų metų sausio 5 dienos.

Konfliktas kilo lapkričio 5 d. – kaip praneša Maskvos prokuratūra, N. Ivanovas buvo girtas. Iš viso sužeisti keturi asmenys – vienam lūžo nosis, kiti trys nukentėjo nuo kulkų. Skelbiama, kad buvęs boksininkas iššovė mažiausiai šešis kartus, taikėsi į žemę, bet atšokusios kulkos sužeidė tris vyrus.

Sportininkas teisinosi, kad konfliktas kilo dėl to, kad buvo įžeista jo mergina, tačiau šaltiniai teigė kiek kitaip – neva sportininkas norėjo įsigyti cigarečių iš vyrų šalia restorano, tačiau galiausiai kilo muštynės.


Išplatintuose vaizdo įrašuose matoma, kaip lauke N. Ivanovas įsivelia į muštynes su vyriškiu, kuris pirma trenkė boksininkui. Kiti bandė išskirti mušeikas, tačiau nesėkmingai. Po kurio laiko aistras raminti bandė apsauginis, o netrukus boksininkas išsitraukė ginklą.

N. Ivanovas po incidento viešai atsiprašė ir pažadėjo atlyginti žalą nukentėjusiems.

N. Ivanovas 2013 m. tapo Europos bokso čempionu.

Tai ne pirmas kartas, kai jis įsivelia į bėdas. Dar 2007 m. Maskvoje N. Ivanovas taip pat šovė į žmogų. 2020 m. jis traukinyje smogė kitam boksininkui, kuris vėliau sunkios būklės paguldytas į ligoninę. 2021 m. boksininkas nubaustas už tai, kad nesilaikė saviizoliacijos taisyklių.