- Kaip vertini Lietuvos jaunimo rinktinės pasirodymą pasaulio čempionate Estijoje?

- Prieš važiuodami į čempionatą turėjome tikslą kovoti dėl medalių, tačiau jo įgyvendinti nepavyko. Labai gaila, kad nepasiekėme užsibrėžtų tikslų, tikriausiai šį kartą pritrūko sėkmės.

- Kaip manai, kas nulėmė tokius komandos rezultatus?

- Komanda nespėjo susižaisti, nes prieš išvykstant į Estiją turėjome tik penkias treniruotes ir dvejas kontrolines varžybas prieš Lietuvos vyrų rinktinę. Manau, kad komanda įgavo pagreitį tik čempionato pabaigoje, kai žaidėjai ėmė suprasti vienas kitą.

- Kaip vertini savo pasirodymą čempionate?

- Savo pasirodymu esu patenkintas. Manimi treneris pasitikėjo, gavau tikrai nemažai žaidybinio laiko aikštelėje ir manau, kad jo pasitikėjimą pateisinau. Taip pat esu labai patenkintas savo partneriais, su kuriais žaidžiau viename penkete: E. Krakausku ir D. Bisturiu.

- Kurios varžybos tau labiausiai įsiminė? Kodėl?

- Manau, kad prieš kroatus, kurių metu pelniau du įvarčius. Galėjau pelnyti ir trečią įvartį paskutinėmis rungtynių sekundėmis, bet vartininkas atspėjo ritulio kryptį ir mano planas pasižymėti „hattrick'u“ žlugo.

- Ar jauti skirtumą, žaisdamas HC „Baltica“ ekipoje ir Lietuvos jaunių rinktinėje?

- Taip, jaučiu. Žaidimo greitis, fizinis pasiruošimas ir profesionalumas MHL lygoje yra kur kas didesnis. Po sezono HC „Baltica“ ekipoje man buvo žymiai lengviau žaisti prieš savo vienmečius, jaučiausi užtikrintai. Praktika, kurią aš įgijau per šiuos metus, yra neįkainojamas indėlis į mano tolimesnę karjerą ir tobulėjimą.

- Prieš Didžiosios Britanijos ekipą pelnei pirmąjį savo įvartį šiame sezone, ar kaip nors jį pažymėjai?

- Tas įvartis pralaužė ledus ir per susitikimą su kroatais jį pažymėjau dar dviem kitais įvarčiais (šypsosi).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)