Nors tiksli elektrėniškių klubo rėmimo suma neatskleista, tačiau buvo pranešta, kad ją sudaro šeši skaičiai.

Šį sezoną „Energija/Orakulas“ žais Latvijos ledo ritulio čempionate ir dalyvaus Tarptautinės ledo ritulio federacijos organizuojamame Kontinentinės taurės turnyre (IIHF Continental Cup).

„Labiausiai jaudinomės dėl Elektrėnų arenos uždarymo rekonstrukcijai, nes nežinojome, kas bus toliau, tačiau šis klausimas, padedant Elektrėnų savivaldybei, buvo išspręstas ir tikimės, kad niekas nepasikeis. Gavę finansavimą treniruotėms Kaune bei Vilniuje, galėsime susitelkti į žaidimą ir siekti tikslų“, – džiaugėsi P. Nausėda.

Neišvengta ir blogų naujienų – komandos senbuviai ir lyderiai po vasarą atliktų sveikatos patikrinimų krenta iš rikiuotės.

Daliui Vaiciukevičiui po atliktos rankos sąnario operacijos teks praleisti didesnę dalį sezono, operacijos laukia Tomas Vyšniauskas vartininkas Nerijus Dauksevičiaus, o Martynas Šlikas baigia aktyvią sportininko karjerą, nors komandos sąrašuose dar įrašytas.

„Komanda labai jauna, orientuojamės į savo jaunų žaidėjų ugdymą, todėl tikslai yra realistiniai – užimti bent septintą vietą Latvijos reguliariojo čempionato pirmenybėse“, - sakė „Energijos/Orakulo“ klubo vyriausias treneris Rimantas Sidaravičius.

Nauji komandai keliami uždaviniai, pasak P. Nausėdos, pareikalaus daug pastangų bei sunkaus darbo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją