„Žaisdami svečiuose neretai pastebime teisėjų palankumą vietos komandai.

Tačiau teisėjų sprendimai per šias rungtynes mus ypač papiktino. Pražangos buvo dalinamos tik į vieną pusę, įskaityti net po teisėjo švilpuko įmušti priešininkų įvarčiai...“, - arbitrų klaidas vardino „Energijos“ vadovas Petras Nausėda.

Rungtynių metu kilo ne vienas lietuvių ledo ritulininkų konfliktas su rungtynių teisėjais. Vieno tokio kivirčo metu už išreikštas pastabas teisėjams iš aikštelės 30 minučių pašalintas gynėjas Tomas Vyšniauskas.

Rungtynėms teisėjavo Andrejus Korsakus, Maris Locanis ir Arnis Berzinis.

Elektrėniškiams įvartį pelnė Romanas Aliapkinas (40:23). „Metalurgs“ ekipoje dukart pasižymėjo Rihardas Malinovskis (33:13 ir 55:06), po vieną įvaetį įmušė Karlis Liepinis (00:24) ir Vadimas Boženkovas (06:30).

„Abiejų komandų pasiruošimą ir žaidimą vertinu apylygiai, nors žaidėme be Šarūno Kuliešiaus, Dominyko Deksnio, Donato Uginčiaus ir vartininko Arūno Aleinikovo. O tokį rungtynių rezultatą lėmė kai kurie ginčytini teisėjų sprendimai“, - sakė P. Nausėda.

Artimiausios „Energijos“ rungtynės Latvijos atvirame ledo ritulio čempionate vyks sekmadienį (sausio 15 d.). Elektrėnų ekipa Liepojoje antrą kartą šį savaitgalį susitiks su „Metalurgs 2“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją