Elektrėniškiai labai aktyviai pradėjo rungtynes, spaudė varžovus visą laiką. Pirmojoje dalyje abi ekipos apsikeitė po įvartį, o antrasis priklausė šeimininkams, kurie pelnė net keturis įvarčius, o minskiečiai atsakė vienu. Paskutinėje rungtynių dalyje „Energijos“ ledo ritulininkai tempo nesumažino ir laimėjo jį taip pat.

„Energijos“ gretose net šeši žaidėjai pelnė po įvartį – pasižymėjo Karolis Kubilius (4:41 min.), Šarūnas Kuliešius (21:43), Dominykas Bisturys (32:11), Aivaras Bendžius (38:02), Paulius Gintautas (39:24) ir Andrius Židkovas (57:28).

Minsko „Junior“ gretose pasižymėjo Dmitrijus Gerasimovičius (15:32) bei Glebas Panfilovas (33:15).

Įspūdžiais pie rungtynes pasidalijo „Energijos“ puolėjas Aivaras Bendžius.

„Šiandien žaidėme kaip tikra komanda nuo pirmų iki paskutinių sekundžių tiek puolime, tiek gynyboje, dėl to ir pavyko nugalėti vieną stipriausių lygos ekipų. Įvarčiai visi buvo pelnyti po tokių kombinacijų, kad varžovams liko tik stebėti ir traukti ritulį iš vartų.

Ryt vėl viskas iš naujo - minskiečiai norės atsirevanšuoti, bus pailsėję. Aišku, mes taip pat norime pergalės ir tikiu, kad žaisime taip pat gerai kaip šiandien – tai daryti dvigubai maloniau prie savų sirgalių“, - tikino jis.

Antrosios komandų rungtynės šeštadienį (spalio 5 d.) 17.00 val. Elektrėnų ledo rūmuose.

Primename, kad šeštadienį po rungtynių „Energijos“ sirgaliai yra kviečiami į restoraną „Perkūnkiemis“ (Draugystės g. 5, Elektrėnai), kur bus skirtas laikas bendravimui, autografams ir nuotraukoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)