Dvikova prasidėjo Jevgenijaus Čiugajaus įvarčiu pirmojo kėlinio kėlinio viduryje (11:07), išvedusiu LRK į priekį. Po poros minučių Martynas Šlikas (13:13) rezultatą išlygino.

Antrajame kėlinyje LRK išnaudojo progas įvarčiui pasiekti ir Jonas Viknius (37:33) ir Dovydas Streckis (38:05) dviem įvarčiais išvedė LRK į priekį 3:1.

Paskutiniajame kėlinyje vyko apylygis žaidimas, o likus mažiau nei 10 minučių iki dvikovos pabaigos Aivaras Bendžius (51:08) rezultatą sušvelnino iki 2:3. LRK lyg nujausdamas grėsmė, paprašė minutės pertraukėlės, tačiau sustabdyti labiau patyrusių „Energijos“ žaidėjų nebesugebėjo. Dar kartą įvartį pelnė A.Bendžius (56:18) ir „Energija“ ėmė spausti varžovus. Netrukus Petras Nausėda pirmą kartą išvedė į priekį „Energiją“ (57:32), o pergalę įtvirtino vis tas pats A.Bendžius (58:48).

Tai buvo jau 14-ta iš eilės „Energijos“ pergalė. LRK ekipa baigė reguliarųjį sezoną antra, tačiau gali nusiristi į trečiąją vietą, jei Kaliningrado „Delovaja Rus“ (Rusija) per likusias dvejas rungtynes iškovos bent tašką arba visas likusias rungtynes laimės Vilniaus VNA.

LRK - „Energija“ 3:5 (1:1, 2:0, 0:4).

LRK: J. Čiugajus, J. Viknius, D. Streckis po 1 įvartį.

„Energija“: A. Bendžius 3, M. Šlikas, P. Nausėda po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)