Pirmame kėlinyje spurtavę lietuviai atrodė nesuteiks net vilties pagalvoti apie kitokią baigtį, tačiau antras ir trečias kėliniai buvo apylygiai. „Delovaja rus“ ekipa sugebėjo laimėti tiek antrą, tiek trečią kėlinį vienodu rezultatu 2:1, bet solidus penkių įvarčių kraitis pirmoje dalyje leido išsaugoti pranašumą iki pabaigos ir džiaugtis antra pergale Lietuvos čempionate savo žiūrovų akivaizdoje.

„Rungtynės buvo labai sunkios ir įtemptos. Kaliningrado komanda kovojo iki pabaigos, o mus išgelbėjo pirmo kėlinio spurtas 5:0. Žinoma, tai kažkiek mus atpalaidavo, o rusus tai tik dar labiau užvedė. Džiaugiuosi, kad komanda laimėjo, o man pavyko pelnyti tris įvarčius. Žinoma, to nebūtų be mano partnerių ant ledo. Labiausia, manau, prie šios pergalės prisidėjo mūsų aistruoliai, kurie užpildė visą areną, o mes negalėjome jų nuvilti“, - sakė net tris įvarčius pelnęs Deividas Kazlauskas.

Energija" - „Delovaja Rus“ - 7:4 (5:0, 1:2, 1:2).

„Energija“: Deividas Kazlauskas 3, Šarūnas Kuliešius 2, Rolandas Aliukonis ir Petras Nausėda po 1 įvartį.

„Delovaja rus“: D. Prokopenkovas ir A. Nekerovas po 2 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją