Šiose rungtynėse „Airwell Energijai“ pavyko pasižymėti pirmajai, kai ritulį į vartus pasiuntė Kipras Grabliauskas (06:19, rez. perd. Dominykas Škadauskas, Artemas Redko). Visgi, jau kėlinio pabaigoje Artūras Homjakovas sugebėjo išlyginti rezultatą.

Savo pranašumą latviams pavyko pademonstruoti antrajame kėlinyje, kai į elektrėniškių vartus krito trys įvarčiai. Ritulį į vartus siuntė Ričardas Bernhardas, Kevinas Stradniekas ir Kristeris Braunas. Kėlinio pabaigoje savo įvarčiu atsakyti sugebėjo ir Elektrėnų klubo puolėjas Danilas Tsarkovskis.

Galutinį tašką rungtynėse „Zemgale/LLU“ padėjo trečiojo kėlinio metu per trijų minučių atkarpą pelnydami dar tris įvarčius. Per šią atkarpą pranašumą padidino Artūras Karaša, K. Braunas ir Danielis Goršakovas.

Šeimininkų komandos trenerio Arūno Aleinikovo teigimu, šiandien varžovai neatleido jo komandai už padarytas klaidas.

„Komandos pasirodymas šiandien dviprasmiškas. Rungtynių pradžia buvo gera, bet vėliau padarėme klaidų, už kurias tokio lygio varžovai neatleidžia. Jie mus už tai nubaudė ir todėl gavosi toks rezultatas“, – pripažino A. Aleinikovas.



Standings provided by Sofascore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją