Elektrėnų „Energija“ ateinantį sezoną rungtyniaus ir Lietuvos ir Baltarusijos ledo ritulio lygose.

„Nesame labai finansiškai galingi ir tuo labiau stabilūs, todėl neturime galimybės leistis į avantiūras su užsieniečiais. Tuo pačiu, manau, kad turime pas save puikių žmonių ir specialistų, tik reikia suteikti galimybę atsiskleisti. Kalbėjomės su keliais lietuviais tuo pačiu metu, tačiau Eriko ir klubo norai, bei galimybės sutapo“, - sakė klubo direktorius Rolandas Aliukonis.

Eriko Steponaičio asistentais „Energijoje“ bus nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris vokietis Berndas Haake, buvęs pagrindinis ekipos treneris Sergejus Krumkačas bei žaidžiantis treneris Dovydas Kulevičius. Fiziniu komandos pasiruošimu ir toliau rūpinsis Andrius Valatkevičius.

„Turiu daug žaidybinės ir teorinės patirties, neblogai pažįstu vyresnius žaidėjus, nes su daugeliu dar pačiam teko rungtyniauti. Tuo pačiu suprantu, kad laukia sunkus ir atsakingas darbas, nes sezonas nusimato įtemptas, aukšto lygio. Treneriu sudėtis labai kompetentinga, taip pat turime nacionalinės rinktinės žaidėjų, kurie yra komandos „variklis“. Dėkoju komandai už pasitikėjimą ir tikiuosi padovanosime ateinančiame sezone daug įdomių rungtynių savo sirgaliams“, - teigė E. Steponaitis.

„Energija“ rugpjūčio pirmąją pradedą pasirengimo stovyklą prieš artėjanti naująjį sezoną. Treniruotės vyks Elektrėnuose tiek ant žemės tiek ant ledo, o rugpjūčio 23 – 28 d. klubas dalyvaus A. Čerepanovo garbei organizuojamame turnyre Elektrėnuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)