Kanadietis dirbs kartu su lietuviams jau puikiai žinomu vokiečiu Lietuvos nacionalinės rinktinės treneriu Berndu Haake, o patyrusiems treneriams talkins Elektrėnų savivaldybės sporto mokyklos specialistai Sergejus Krumkačius, Raimondas Štrimaitis ir Dovydas Kulevičius.

D. Malone'as per savo karjerą yra vadovavęs stipriausių Europos lygų klubams Švedijoje („Farjestad“, „Vasteras“, „Bofors“, „Malmo“), Suomijoje („IFK Helsinki“, „Sapko Savolinna“), Vokietijoje („Rosenheim“, „Augsburger EV“), Šveicarijoje („Kloten HC“, „Geneve HC“).

Prie užsienio trenerių išlaikymo finansiškai prisideda asociacija „Lietuvos ledo ritulys“, priėmusi sprendimą skirti dešimt tūkstančių eurų.

Pirmosios oficialios Baltarusijos lygos rungtynės jau rugsėjo 12-13 d. Minske – su vietos „Juniors“, o kovos į Lietuvą persikels po savaitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)