Į antrąją vietą iš trečiosios pakilo vokietė Hanka Kupfernagel. Ji nuo lyderės atsilieka 74,33 taško. Į trečiąją vietą iš antrosios nukrito australė Ana Vilson (Anna Wilson). Ji D.Žiliūtei pralaimi 151 tašku. Olimpine čempione grupinėse ir atskiro starto lenktynėse tapusi olandė Leontjen Zeilard (Leontien Zijlaard, 510 tšk.) lieka ketvirta.

Pasaulio čempionato grupinėse lenktynėse sidabro medalį iškovojusi olandė Šantal Beltman (Chantal Beltman, 322,5 tšk.) iš 23-iosios vietos pakilo į devintąją, o pasaulio čempione tapusi baltarusė Zinaida Stachurskaja (307 tšk.) iš 37-osios pozicijos šoktelėjo į dešimtąją.

Pasaulio čempionės titulo neapgynusi Edita Pučinskaitė (176,5 tšk.) iš aštuntosios vietos smuktelėjo net į 24-ąją. Pasaulio pirmenybių atskiro starto lenktynėse bronzos medalį pelniusi Rasa Polikevičiūtė (195 tšk.) iš 15-osios vietos nukrito į 21-ąją, Jolanta Polikevičiūtė (122 tšk.) iš 29-osios pozicijos smuktelėjo į 35-ąją, o Zita Urbonaitė (54 tšk.) iš 67-osios vietos nukrito į 69-ąją.

Nacionalinių komandų reitingų lentelėje į pirmąją vietą iškopė Olandija. Buvusi lyderė Lietuva nukrito į antrąją vietą. Lietuvės olandėms pralaimi 269,17 taško. Trečiąją vietą užima Vokietija. Iš viso klasifikuota 41 šalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją