„Esu daugiau nei laimingas, pranešdamas apie sutarties pratęsimą su „Groupama-FDJ“, – savo „Twitter“ paskyroje parašė ir komandos žinute pasidalijo I. Konovalovas.

Ignatas – vienintelis lietuvis, vilkintis aukščiausio Tarptautinės dviračių sporto sąjungos (UCI) diviziono komandos marškinėlius.

3-erių dviratininkas yra vienas komandos sprinterio Arnaud Demare'o ginklanešių. Europos vicečempionas ir Prancūzijos čempionas šiemet iškovojo 14 pergalių.

Spalį vykusiose „Giro d’Italia“ lenktynėse A. Demare'as, padedamas I. Konovalovo, laimėjo keturis etapus bei nugalėjo taškų klasifikacijoje.

Seulo olimpinių žaidynių dviračių plento grupinių lenktynių bronzos medalio laimėtojos Laimos Zilporytės ir trenerio Valerijaus Konovalovo sūnus „Grand Tour“ varžybose dalyvavo 10-ą kartą.

„Groupama-FDJ“ pratęsė sutartį ir su kitu patyrusiu dviratininku – 38-erių prancūzu Williamu Bonnet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)