E. Šiškevičius po finišo sakė jog komanda įgyvendino visus iškeltus tikslus, o jam pačiam dėl nuovargio nepavyko pakankamai gerai finišuoti.

„Sezonui prasidėjus buvo labai keista vėl užsisegti numerį. Mūsų komandai tai buvo labai svarbios varžybos, nes važiavome namie. Įvykdėm viską ką norėjom ir kaip buvom nutarę. Visa komanda pakankamai gerai jaučiasi ir tikiuosi, kad greitai sugebėsim laimėti pirmas lenktynes. Aš asmeniškai irgi jaučiuosi gerai, gale lenktynių jau buvau ganėtinai pavargęs, tad nepavyko finišuoti kaip norėjau, bet tai tik pirmos varžybos, tad esu patenkintas savo fizine būkle ir kitą savaitę prasidėsiančias daugiadienes tikiuosi būti dar geresnės formos“, - sakė dviratininkas.

Lenktynių nugalėtoju tapo belgas Kennethas Vanbilsenas („Topsport Vlaanderen - Baloise“) – Jis 139,7 km. trasą įveikė per 3 val. 34 min. ir 18 sek. Antras finišavo „Raubaix - Lille Metropole“ komandos atstovas Baptiste'as Planckaeartas, trečias liko prancūzas Samuelis Dumoulinas („AG2R La Mondiale“).

Rezultatai:

1. K.Vanbilsenas (Belgija) 3 val. 34 min. 18 sek.
2. B.Planckaertas (Belgija) tas pats laikas
3. S.Dumoulinas (Prancūzija) tas pats laikas
4. Johnas Degenkolbas (Vokietija) tas pats laikas
5. Erthuras Vichotas (Prancūzija) tas pats laikas
...
9. E.Šiskevičius (Lietuva) tas pats laikas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją