Trečią vietą užėmė pora iš Rusijos Federico Di Toro ir Anastasija Tarlykova.

Ten pat vyko ir WDSF tarptautinės atviros klasikinių šokių varžybos, kuriose dalyvavo 142 poros. Lietuvos atstovai Vilniaus „Dileksos“ klubo šokėjai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva užėmė aukštą šeštą vietą. Čia pirmi buvo rusai Sergejus ir Olga Konovalcevai, o antri - lenkai Andrzejus Sadecki ir Karina Nawnot.

Maskvoje vykusiame Europos 10–ies sportinių šokių jaunimo čempionate, kuriame varžėsi 24 poros iš tiek pat valstybių, Lietuvos pora iš „Dileksa“ klubo - Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė - tapo bronzos medalių laimėtojais. Pirmą vietą užėmė rusai Vladimiras Vasilevičius ir Uljana Maksimkina, o antri buvo ukrainiečiai - Andrejus Nikitčenko ir Zlata Prychodko.

Lietuvos perspektyvūs šokėjai D. Granskas ir K. Petrošiūtė pirmą kartą tapo 2012 metų Lietuvos jaunimo Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionais ir 10-ies šokių vicečempionais. Juos treniruoja Juozas Aleksandravičius ir Olga Gunko.

Pasaulio jaunimo 10–ies šokių čempionate teisėjavo arbitras iš Lietuvos Imantas Brikmanis.

Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė


Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją