Pasak pranešimų, Niujorko „Giants“ atstovas Deandre Bakeris ir Sietlo „Seahawks“ narys Quintonas Dunbaras grasindami ginklais iš vakarėlio svečių pavogė apie 12 tūkst. dolerių sumą grynais pinigais ir apie 25 tūkst. dolerių vertės laikrodžių.

Kol kas nė vienas iš atletų nėra areštuotas. Jų ieškoti padeda NFL lygos atstovai bei vieno iš žaidėjų teisininkas. Pastarasis atskleidė, jog buvo susisiekęs su klientu ir išsiaiškino, kad incidento metu futbolininkas buvo stipriai apsvaigęs.

Amerikietiškojo futbolo žvaigždės vakarėlyje pašėlo po konflikto, kuris kilo žaidžiant kortomis. Anot vakarėlio svečių, konflikto įkarštyje Q. Dunbaras išsitraukė ginklą bei kartu su D. Bakeriu bei dar vienu vyru pradėjo rinkti iš žmonių vertingus daiktus.

Visi trys vyrai vakarėlį paliko skirtingais automobiliais – Mercedes Benz, Lamborghini ir BMW.

22-ejų Bakeris NFL naujokų biržoje buvo pašauktas tik pernai, o šiemet į Sietlą persikėlęs 27-erių Q. Dunbaras lygoje rungtyniauja nuo 2015-ųjų. Pirmus keturis karjeros sezonus jis atstovavo Vašingtono „Redskins“.

Tiek vienas, tiek kitas futbolininkas per metus uždirba apie 3 mln. JAV dolerių.

Deandre Bakeris ir Quintonas Dunbaras
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)