Trečiadienį vakarinėse varžybose aštuntfinalyje Edgaras Skurdelis po atkaklios ir permainingos kovos 15:14 įveikė Jurijų Berlingerį iš Vokietijos ir svorio kategorijos iki 60 kg ketvirtfinalyje ketvirtadienį boksuosis su turku Dursunu Gediku, kuris 16:14 įveikė prancūzą Cedricą Candemą Peroumalą.

Ričardas Kuncaitis neturėjo vargo su vengru Laszlo Szilvai'umi ir po trijų varžovo nokdaunų ringo teisėjas trečiajame raunde nutraukė kovą bei lietuviui įskaitė pergalę aiškia persvara.

Svorio kategorijos iki 64 kg ketvirtfinalyje R. Kuncaitis ketvirtadienį susitiks su Latvijos atstovu Genadijumi Merkulovu, kuriam po lygiųjų 7:7 su belgu Bogdamu Galajevu, pergalė buvo skirta mažaisiais taškais.

Ketvirtadienį dėl vietos pusfinalyje kovos ir kiti trys Lietuvos boksininkai - V. Komkovo (49 kg) varžovu bus rumunas Stefanas Caslarovas, E. Stanionis (56 kg) išmėgins jėgas su Radžabu Butajevu iš Rusijos, o P. Zujevas (91 kg) surems pirštines su čempionato šeimininku airiu Jacku Morrissey'umi.

XXII Europos jaunimo bokso čempionate kovas pradėjo 212 atletų iš 38 Senojo žemyno valstybių.

Prieš dvejus metus Lenkijoje vykusiose Europos jaunimo bokso pirmenybėse Evaldas Petrauskas (60 kg) tapo Čempionu, o Mantas Valavičius iškovojo bronzos medalį (+91 kg).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją