Vienas geriausių sunkaus svorio boksininkų planetoje T. Fury neturi jokios patirties MMA kovose, tačiau neabejoja, kad jo debiutas 2020 metais bus sėkmingas.

Paklausęs, ar jį treniruoti imtųsi pats C. McGregoras, T. Fury sulaukė teigiamo atsakymo. „Kažkas artėja labai įdomaus“, – „Sky Sports“ sakė T. Fury.


„Kalbėjausi su Conoru apie tai, jis nori mane treniruoti. Bus labai gerai, – pridūrė boksininkas. – Jis sakė, kad bet kuriuo metu atvykčiau į Dubliną ir galime pradėti ruoštis. Būti sužeistam ar kraujuoti – tai man ne naujiena. Tai – dalis mano kelio. Mielai žengčiau į MMA ringą ir kažką sutriuškinčiau“.

Amerikietiškose imtynėse savo jėgas išmėginti ketinantis 31 metų britas su boksu dar neatsisveikina.


Kitų metų vasario 22 dieną yra suplanuota jo revanšinė dvikova su amerikiečiu Deontay Wilderiu, turintį WBC organizacijos čempiono diržą.

Prieš tai 34 metų D. Wilderis lapkričio 23 dieną ketina 10-ą kartą ginti titulą dvikove su 40 metų kubiečiu Luisu Ortizu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)