Basingstoko „Bisons“ komandoje sezoną baigęs M. Kieras atvyko penktadienį, o šeštadienį prie komandos prisijungė rezultatyviausias Slougo „Jets“ žaidėjas D. Pliskauskas.

Taip pat pirmadienį prie trenerių štabo prisijungė Dainius Bauba. Vienas geriausių visų laikų Lietuvos ledo ritulininkų talkins pagrindiniam komandos treneriui Sergejui Borisovui.

2000-aisiais pirmą kartą nacionalinės vyrų rinktines marškinėlius užsivilkęs M. Kieras negalėjo nepastebėti pasikeitusios rinktinės.

„Komanda labai atjaunėjusi ir užsidegusi. Energijos ir motyvacijos niekam netrūksta. Taip pat man patinka D. Baubos treniravimo stilius. Jo treniruotės labai europietiškos. Jis nelinkęs muštruoti komandos, o bando sukurti gerą atmosferą“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės gynėjas.

Kątik prie komandos prisijungęs D. Bauba neskubėjo palikti ledo po pirmosios treniruotės. Rinktinės senbuvis liko su keturiais komandos naujokais pamėtyti į vartus. Taip pat jis neskubėjo ir vertinti komandos.

„Tikrąjį žaidėjų pajėgumą pamatysime tik per varžybas. Žaidėjai treniruojasi iš visų jėgų, tačiau varžybos gali pareikalauti ir visai ko kito. Į stovyklą savo derinių nesivežiau, tiesiog stengsiuosi kuo labiau padėti pagrindiniam treneriui. Rinktinėje buvau daug metų, man čia patinka ir būdamas čia aš jaučiu malonumą. Kad ir dabar, po treniruotės pasvaidęs į vartus su vaikinais“, – kalbėjo D. Bauba.

Treniruočių stovyklą paliko pirmasis kandidatas į rinktinę. Vyriausiasis komandos treneris namo išsiuntė dvidešimtmetį Edgarą Rybakovą.

Antradienį prie komandos prisijungs JAV žaidžiantis Pijus Rulevičius ir Anglijos EPIHL lygoje rungtyniaujantis Darius Lelėnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją