Priekabiauti, anot jos, treneris pradėjo vos jau pradėjus lankyti plaukimo klubą netoli Sietlo. Sulaukus 16 ją S. Hutchisonas lietė ir bučiavo, o su 17-mete jau turėjo intymių santykių.

„Noriu, kad įstatymas priverstų atsakyti tuos, kuri privalėjo apsaugoti 15-metę mergaitę. Man reikėjo pagalbos, o tie žmonės turėjo pakankamai valdžios ir privalėjo man padėti“, – teigė A. Kukors.

S. Hutchisonas, 2008 metais dirbęs ir JAV olimpinės plaukimo rinktinės trenerio asistentu, paneigė visus kaltinimus. Treneris niekada nebuvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.

Šis skandalas tapo savotišku tęsiniu bylos, kurioje buvo nuteistas buvęs JAV olimpinės gimnastikos rinktinės gydytojas Larry Nassaras, daugybę metų seksualiai išnaudojęs nepilnametes atletes.

A. Kukors 2009 metais tapo 200 m plaukimo kompleksiniu būdu pasaulio čempione, o 2012 metų olimpiadoje šioje rungtyje užėmė 5 vietą.

Anot jos, olimpinės rinktinės treneris Markas Schubertas privalėjo pastebėti, kad mergina išnaudojama. „Nieko nedarydama JAV plaukimo federacija leido S. Hutchisonui mane išnaudoti kone dešimtmetį“, – teigė ji.

JAV plaukimo federacijos atstovai tvirtina apie seksualinį A. Kukors išnaudojimą sužinoję tik iš jos paviešintų esė vasario mėnesį.

Organizacija tikina 2010 metais dėl pasklidusių gandų atlikusi tyrimą dėl tuomet 21 metų A. Kukors ir 39 metų S. Hutchisono santykių. Tačiau nieko nerado – abu apklaustieji neigė turėję kažkokių santykių.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)