Šis sezonas ypatingai motyvuoja vieną ekipos senbuvių ir klubo veidų Dovydą Kulevičių, nes iki visų laikų rezultatyviausio „Energijos“ žaidėjo titulo jam liko tik 10 taškų. Rekordo siekiantis puolėjas iš pirmos vietos išstums kitą Lietuvos ledo ritulio legendą Šarūną Kuliešių (188 įvarčiai ir 231 perdavimai).

Dovydas Kulevičius „Energijos“ klube debiutavo 1997-1998 metų sezone. Gindamas Elektrėnų komandos garbę iki šios dienos puolėjas yra sužaidęs 289 rungtynes, pelnęs 128 įvarčius ir atlikęs 282 rezultatyvius perdavimus. Per savo karjerą elektrėniškis taip pat rungtyniavo Latvijos, Baltarusijos ir Prancūzijos lygose.

Skaičiuoti D. Kulevičiaus taškus galite gyvai trečiadienį Elektrėnų ledo rūmuose nuo 19.30 val. per rungtynes su Vilniaus „Hockey Punks“ ledo ritulininkais. Įėjimas nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)