Praėjusį sekmadienį (vasario 28-ą d.) 43-ejų metų gynėjas pelnė įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o jo vedami Vilniaus „Hockey Punks“ rezultatu 10:1 įveikė „Geležinio vilko“ ledo ritulininkus.

Po rungtynių daugybę titulų per savo karjerą iškovojęs D. Kasparaitis sakė, kad žaisti nebuvo itin sunku, kadangi komandos draugai dalinosi rituliu.

„Gal tik pirmame kėlinyje pradžioje buvo sunkiau. Šiek tiek uždusau per pirmą keitimą. Bet jau antrame kėlinyje pajutau, kad kojos įsijungė į reikiamą ritmą. Kai visi daro tai, ką reikia, tada ir bėgioti labai daug nereikia.“

Per savo karjerą gynėjas pasižymėjo įspūdingais jėgos veiksmais, rungtynėse ne vieną kartą nuo jo nukentėjo tokios NHL žvaigždės, kaip Mario Lemieux, Markas Messier, Jaromiras Jagras, Ericas Lindrosas ir kiti. Tačiau šįkart D. Kasparaitis labiau išsiskyrė rezultatyvumu, žaidė, tarsi, pasaugodamas varžovus.

„Nieko daug nepasakysiu. Gynyboje darbo beveik nebuvo, todėl rinkau taškus puolime. Bet taškai ne taip svarbu, svarbiausia yra komandos pergalė. Reikia būtinai šiandien (antradienį - DELFI) nugalėti Kauno komandą.“

Pergalės prieš „Baltų ainius“ atveju, „Hockey Punks“ net šešiais taškais atsiplėštų nuo ketvirtoje vietoje esančio klubo. Komandos kovojančios dėl patekimo į atkrintamas varžybas siekia užimti ne žemesnę, nei 3-ią vietą, kadangi 4-a vieta garantuotų kovo pabaigoje Elektrėnuose vyksiančio finalo ketverto turnyre pusfinalio rungtynes su daugkartine šalies čempione Elektrėnų „Energija“.

Ar planuoja lemiamose rungtynėse dalyvauti D. Kasparaitis?

„Įmanomas ir toks variantas. Turiu pasiderinti šeimos reikalus. Matysime, kaip pavyks“, – teigia Lietuvos rinktinei nuo 2018 metų galėsiantis atstovauti ledo ritulininkas.

Antradienio susitikimo pradžia „Pramogų arenoje“ – 20 val. Bilietai – arenos kasoje. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)