Trečiadienį Panevėžio „Cido“ arenoje lankėsi didelis būrys IT, televizijos, laiko matavimo ir dviračių sporto specialistų, kurie tikrino arenos parengimą 2012 m. Europos dviračių treko elito čempionatui („Eurotrack 2012“), kuris prasidės jau už pusantro mėnesio.

Darbinėje inspekcijoje „Cido“ arenoje dalyvavo Lietuvos dviračių sporto federacijos atstovai, organizacinio komiteto darbuotojai, arenos šeimininkai, IT ir televizijos specialistai. Specialiai iš Lenkijos atvyko didžiulę dviračių sporto aptarnavimo patirtį turintys profesionalai iš „DomTel Sport Timing“ kompanijos. Jie padės vykdyti ir didžiausią šių metų sporto įvykį Lietuvoje.

Po to visi specialistai „Cido“ arenoje susirinks jau spalį prieš čempionatą.

„Čempionatas artėja milžinišku greičiu, tačiau techniškai jam jau esame iš esmės pasirengę. Kitose srityse dar reikia nemažai padaryti, tačiau reklaminė kampanija jau startavo, vyksta prekyba bilietais. Viešbučiai pasirengę, transportas sutvarkytas, žurnalistai registruojami akreditacijai. Viskas eina pagal planą, - sakė E.Ivanauskas. - Labai gerai, kad padeda šalies vyriausybė, Kūno kultūros ir sporto departamentas, vyriausybinė darbo grupė, kuriai vadovauja Vidaus reikalų ministras Artūras Melianas. Tikiuosi, kad kitą savaitę, kai įvyks vyriausybinės darbo grupės posėdis, bus sudėlioti visi taškai“.

Europos treko pirmenybės „Cido“ arenoje vyks spalio 19—21 dienomis. Jose dalyvaus stipriausi Lietuvos ir visos Europos treko meistrai.

Čempionato bilietus platina „Tiketa“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)