Teritorijos savininkas verslininkas Anupras Mišeikis BNS teigė kol kas nenorintis išsamiau komentuoti projekto, nes jis dar tik pradedamas. Anot jo, galimybę pradėti darbus suteikė naujausia žinia, jog nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ susitarė su Šiaulių banku dėl „Žalgirio“ stadiono teritorijos įsigijimo.

Darome projektą, kurio negalėjome padaryti 15 metų, gal ir ilgiau. Buvo iš pradžių „Ūkio bankas“, kuris trukdė nuolat, po to „Šiaulių bankas“ ten savo reikalus tvarkėsi. Buvome tiesiog surišti. Dabar lyg ir atsirado ta žalia šviesa, tad bandome projektuoti. Labai konkrečių vizijų dar nėra, tik pati pradžia ir į ką visa tai išsivystys, neaišku. Pateikėme mums priimtinus projektinius pasiūlymus, o kas ten konkrečiai bus, kiek to viešbučio, dabar tikrai neatsakysiu“, - BNS sakė A.Mišeikis.

Ekspertams svarstyti pateikti du pasiūlymai, kurie parengti naujai formuojamam 6,3 tūkst. kvadratinių metrų ploto sklypui. Jame šiuo metu yra trijų aukštų administracinis pastatas ir atviras nenaudojamas sporto baseinas.

Teritorijoje projektuojamas 4-7 aukštų viešbutis ir administracinės patalpos.

Pastaruoju metu apie planus šiame rajone plėtoti viešbučių projektus yra paskelbusi 8 ha ploto stadiono sklypo pirkėja „Hanner“ ir pastatą Rinktinės gatvėje įsigijusi „Vičiūnų“ grupės įmonė „Kauno saulėtekis“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)