SWAT - tai Lietuvos bušido federacijos organizuojamas kovinių sporto šakų turnyrų ciklas Lietuvoje, siekiant jas populiarinti ir kelti sportininkų meistriškumą. Čia dalyvauja ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų atletai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai. Populiarumu ir profesionalumu nenusileidžiantys didiesiems turnyrams, SWAT turnyrai įgavo didelį populiarumą visoje Lietuvoje, į renginius pritraukdami vis daugiau dvikovių sporto šakų aistruolių.

Praėję turnyrai nuolat pateikdavo daug siurprizų. Tad ir ateinantis turnyras žada nenusileisti kitiems. Vos pažiūrėjus į kovų sąrašą galime tikėtis staigmenų ir įspūdingų kovų.

Savo meistriškumą ringe demonstruos: Paulius Žitkevičius, Lukas Plečkaitis, Raimondas Zeniauskas, Mantas Šerpetauskis, Naurimantas Taraškus, Kristupas Ivanauskas, Eisvydas Krauzas ir kiti.

Iš viso bušido SWAT'44 turnyro metu fanai galės pamatyti net 12 dvikovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)