„Labai laukiu šios kovos, beprotiškai to pasiilgau“, - savo entuziazmo neslepia kaunietis, kurio gerbėjai jau tikrai turėtų būti pasiilgę.

D. Danylos priešininkas kovos menų žvaigždė iš Kipro - Alexandros Filippidids. D. Danyla išlieka ramus.

„Priešininkas privalo būti lygiavertis, o jei kas nors galvotų, kad jis net stipresnis – tik geriau. Man bijoti nėra ko, o įrodyti norisi daug. Tikrai noriu, kad žiūrovams būtų intriga ir būtų už ką sirgti.“

D. Danyla paskutinius metus praleido gana aktyviai, kovotojas daug laiko praleido Tailande. Ten jis dalyvavo net šešiuose turnyruose, o vienas turnyras vyko Kinijoje. Pasiruošimas bušido turnyrui „KOK WORLD SERIES 2016“ dar nespėjo įpusėti, bet anot kovotojo, iš Azijos parsivežta patirtis ir energija dar nepamiršta.

Kovo 19 d. bušido gerbėjai Vilniaus „Siemens arenoje“ taip pat pamatys ir kitus stipriausius Lietuvos kovotojus: Sergejų Maslobojevą, Julių Mocką, Tomą Pakutinską, Teodorą Aukštuolį, Igną Barysą, Karolį Liukaitį, Igorį Osininą, Henriką Vikšraištį ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)