36-erių atletas viešai papasakojo, jog jam, jo žmonai Petai ir jų vaikams įsibrovėliai grasino peiliais, o jis pats „neišvengė jų atakos“.

Rytų Anglijos Esekso grafystės policijos pareigūnai pranešė, jog nei vienas šeimos narys nepatyrė rimtesnių sužalojimų, tačiau po šio užpuolimo liko „neįtikėtinai sukrėsti“.

Jie patvirtino, jog įsibrovėliai pagrobė „Louis Vuitton“ lagaminą ir du didelės vertės laikrodžius.

„Incidentas labai sukrėtė mūsų šeimą, ne tik aš ir žmona Peta sukrėsta, bet ir mūsų vaikai, kurie bijojo dėl savo gyvybių ir dabar bando atgauti psichologinę ramybę“, – teigė M. Cavendishas.

„Niekas neturėtų patirti tokio smurto ir grasinimų, ypač vietoje, kur kiekvienas turi jaustis saugiai – savo namuose.

Pagrobti daiktai tiesiog materialinės gėrybės, šiuo metu mūsų šeimos prioritetas – atsigauti po tokio incidento, suprantame, kad tam prireiks šiek tiek laiko“, – teigė dviračių sporto žvaigždė.

Užpuolimas įvykdytas lapkričio 27 dieną.

Jis pastaruoju metu atliko reabilitaciją po nesėkmingų treko varžybų. Lapkričio 21-ą dviratininkas pateko į griūtį ir patyrė rimtų sužeidimų: lūžo du šonkauliai bei pažeistas plautis.

M. Cavendishas – 2011 m. pasaulio dviračių plento čempionas, 2011 ir 2021 m. „Tour de France“ bei 2013 m. „Giro d'Italia“ lenktynių nugalėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)