Tampos „Amalie“ arenoje vykusioje jo ir Tyrono Woodley akistatoje viskas išsisprendė šeštame raunde. Didžiąją dvikovos dalį iniciatyvą savo rankose turėjęs J. Paulas šeštame raunde suklaidino savo oponentą žvilgsniu ir užsimojimu, leidęs suprasti, kad smogs į korpusą, o iš tikrųjų galingu dešinės rankos mostu vožė į galvą. T. Woodley iškart krito ant grindų ir teisėjas nutraukė kovą.

Į įspūdingu nokautą varžovą pasiuntęs J. Paulas laimėjo jau penktą sykį ir antrą – prieš buvusį UFC čempioną T. Woodley. Prieš tai tarpusavio susirėmime jam pergalė atiteko teisėjų sprendimu taškais.

Tuo metu baigiamajame šių metų UFC turnyre „Vegas 45“ rekordinę pergalę ne ką mažiau įstabiu stiliumi įsirašė Derrickas Lewisas.

36-erių metų JAV atstovas jau pirmame raunde susidorojo su Chrisu Daukausu, kuris neatlaikė 120 kg svorio nokautų mašinos smūgių krušos ir narve be sąmonės.

D. Lewisas UFC džiaugėsi jau 17-ąjį kartą, iš kurių – net 13-ąję po to, kai savo priešininką nokautavo. Tai – šios organizacijos rekordas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)