Šeštadienį (gruodžio 7 d.) pasvalietis dar kartą vyksta į Suomiją, kur Espoo miesto „Barona“ arenoje, revanšinėje dvikovoje susitiks su N. Jokinenu.

- Prieš keturis mėnesius įveiktas suomis vėl jums meta pirštinę. Ar tai buvo priimtiniausia kova jums šiuo metu?, – paklausėme V. Stapulionio.

- Žinoma galėjau atsisakyti šios kovos, bet tai būtų buvę ne garbinga. Gal net būtų bailiu palaikę, juolab pirmoje kovoje jaučiausi pranašesnis už N. Jokineną. Todėl tikiuosi jį įveikti ir šį kartą.

- Natūralu, kad oponentas bus labiau išstudijavęs jūsų kovos stilių. Ar keisite taktiką revanšiniame mūšyje?

- Nenuvertinu priešininko ir žinau, kad jis tikrai norės pasiekti pergalę, bet aš šiai kovai rimtai ruošiausi ir tikiu savo sėkme Suomijoje. Kažko kardinalaus savo taktikoje nekeisiu, stengsiuosi išlaikyti didelį kovos tempą, tiesiog sieksiu jį pranokti fiziškai. Aišku reikės ir sėkmės.

V. Stapulionis profesionalaus bokso ringe iškovojo 21 pergalę (14 nokautais) ir patyrė 2 pralaimėjimus. Tuo tarpu N.Jokinenas gali pasigirti analogišku pergalių skaičiumi (7 nokautais) bei vienu pralaimėjimu, už kurį ir sieks atsirevanšuoti lietuviui šį savaitgalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)