Jonas Jazevičius (svorio kategorija virš 92 kg) surengė greitą pasirodymą aštuntfinalyje, kai pirmajame kovos raunde aiškia persvara pranoko sportininką iš Kosovo Shpejtimą Shabanį ir taip pateko į ketvirtfinalį.

Aštuntfinalyje nepasisekė pasaulio ir Europos čempionei Gabrielei Stonkutei (iki 75 kg), kuri po įtemptos kovos rezultatu 2:3 (27:30, 29:28, 29:28, 27:30, 27:30) nusileido turkey Busrai Isildar.

Pergalės iškovoti nepavyko ir Aleksandrui Trofimčiukui (iki 71 kg). Lietuvis aštuntfinalyje 1:4 (28:29, 27:30, 27:30, 27:30, 29:28) neprilygo boksininkui iš Albanijos Albanui Begiri ir taip užbaigė Europos žaidynes.

Trečiadienį į ringą lips vienintelis iš Lietuvos boksininkų Europos žaidynėse likęs J. Jazevičius.

Boksininkas apie 22 val. Lietuvos laiku ketvirtfinalyje boksuosis su bulgaru Yordanu Alainu Hernandezu Morejonu.

Jei J. Jazevičius laimėtų ketvirtfinalio kovą, Europos žaidynėse jis užsitikrintų bronzos medalį. Visgi iki olimpinio kelialapio jam dar tektų paplušėti – svorio kategorijai virš 92 kg skiriami tik du kelialapiai į Paryžiaus olimpines žaidynes, todėl J. Jazevičiui būtų reikalinga patekti į Europos žaidynių finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)