Savo 26-ąjį gimtadienį tą pačią dieną šventęs J. Rahmas per treniruotę prieš „US Masters“ turnyrą nusprendė trumpiausiu keliu pasiekti 16-ą duobutę.

Ispanų golfo profesionalo smūgiuotas kamuoliukas nuskriejo per tvenkinuką – triskart susilietė su vandens paviršiumi ir atsidūrė aikštelėje prie pat duobutės.

Jei J. Rahmas tikėjosi tik patogesnės pozicijos dar vienam smūgiui, viskas išėjo kur kas geriau – kamuoliukas it magneto traukiamas nuriedėjo tiesiai į duobutę.

17 sek. visi užgniaužę kvapą stebėjo šį epizodą, po kurio ispanas neslėpė savo džiaugsmo.

Socialiniame tinkle „Twitter“ golfo gerbėjai tinkamai įvertino žaidėjo sukurtą stebuklą: „Veikiausiai geriausias visų laikų smūgis“.

Gaila tik, kad J. Rahmas tokiu smūgiu pasidžiaugė vos su sauja golfo žaidėjų ir juos lydėjusių pagalbininkų – dėl pandemijos treniruotės ir pats „US Masters“ turnyras vyksta be žiūrovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)