Dvikova prasidėjo apylygiai – abu sportininkai atsargiai elgėsi su varžovu, bijodami prasileisti galingą smūgį. T. Bellew išnaudojo galingus savo kablius, o čempionas – ilgas rankas ir stengėsi laikyti atstumą.

Pirmuosius šešis raundus vyko apylygė kova, tačiau įpusėjus mačo laikui A. Usykas ėmė spausti britą ir, akivaizdu, jog tokia ukrainiečio taktika nustebino veteraną.

Aštuntajame raunde T. Bellew nebeatlaikė – čempiono spaudžiamas į kampus ir prie virvių jis nebesugebėjo išvengti galingos smūgių kombinacijos, pasiuntusios britą ant žemės.

Šia pergale A. Usykas apgynė net keturis (WBA, IBF, WBC ir WBO) pirmojo sunkaus svorio diviziono pasaulio čempiono diržus.

Ukrainietis yra triumfavęs visoje 16-koje savo kovų. Net 12 jų laimėta nokautais.

T. Bellew karjerą baigė iškovojęs 30 pergalių (21 iš jų – nokautais).

Dar prieš kovą A. Usykas teigė, jog žada persiorientuoti į aukščiausią sunkiasvorių kategoriją, kur ketina susikauti su Anthony Joshua. Tokiam nugalėtojo sprendimui pritarė ir britas.

„Jis yra nuostabus kovotojas, ir nusipelnė visų apdovanojimų. Jis yra geriausias kovotojas, prieš kurį man yra tekę stovėti ringe. Sunkiasvoriai turėtų jo bijoti“, – po kovos kalbėjo T.Bellew.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)